Voetverzorginsproducten

Laufwunder voetcrème

Gebrek aan vocht in de huid op de voeten veroorzaakt een broze en gebarsten huid.
De huid wordt hierdoor gevoelig voor pijnlijke scheuren.
Laufwunder Hydrobalm gebruikt ureum (10%) om het vochtgehalte in de huidlagen te herstellen te stabiliseren.
De samenstelling van deze creme zorgt ervoor dat de creme snel intrekt.Laufwunder Schrundena

Schrundena is een cosmetische speciale crème voor behandeling van de ruwe, droge en gebarsten huid. De crème maakt de eeltlaag elastisch en voorkomt zo het ontstaan van kloven. Droge huid wordt ontspannen en beschermd. De crème zorgt bij veelvuldig gebruik voor probleemloos lopen. Heeft bewezen een bijzonder effectieve combinatie te zijn met Laufwunder Hydrobalm. De voeten zijn ’s nachts met klovencreme behandelen en in de ochtend met Hydrobalm.Laufwunder diabetische voetcrème

De voeten van diabetici lijden onder de gevolgen van deze metabolische ziekte: verminderde transpiratie en problemen met de bloedsomloop leiden tot een gebrek aan vocht en vetten in de huid van de voet. Dit verzwakte huid is vaak het doelwit van bacteriële of schimmelinfecties. Laufwunder balsem voor de diabetische voet versterkt het vochtgehalte in de huid door glycerol. In tegenstelling tot de populaire vochtinbrenger ureum, heeft glycerine geen keratolyticum (huid verdunnend) effect en verzwakt de huid dus niet. Hoogwaardige ingrediënten als shea boter en phytosqualan van Olive verlichten van de lipide tekortkomingen in de huid. Een groot aantal antimicrobiële middelen ondersteunen de huid bij de afweer tegen ziekteverwekkers. De huidvriendelijkheid en de aangename effecten van de crème werden bevestigd door diabetici en zijn dermatologisch getest.
Dagelijks gebruik van de crème, ondersteunt de ideale professionele voetverzorging bij diabetici.

 

HFL sulutionspray

Hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels.

 

HFL Laboratories gepatenteerde Solution spray is hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de huid. Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus erg rood en gevoelig is geworden.De spray maakt de huid en nagels goed schoon, verzorgt kalknagels, de rode gevoelige huid en bevat tevens verzorgende bestanddelen.

Werking:
De spray dringt via de huid naar binnen en komt zo bij de matrix van de nagels waar de bron ontstaan is. Hierdoor bereikt men niet alleen de nagel maar ook de matrix.

Grondstoffen:
De meeste producten zijn op basis van tea tree olie. Helaas is tea tree olie discutabel als het op lange termijn gebruikt wordt zoals bij de verzorging van kalknagels vaak het geval is. Men kan hier dus allergieën door opwekken.

HFL Laboratories BV is de eerste die een product op de markt heeft gebracht met een grondstof uit de voedingsmiddelen industrie en dus al jaren getest is. Hierdoor bestaat er ook een patent/octrooi op dit product. Het werkende bestanddeel is in dit geval Sodium benzoate, dat erom bekend staat gisten en bacteriën aan te pakken.

Daarnaast is er ‘Limonene acid’ gebruikt om de huid te kalmeren en ‘Panthenol’ als een provitamine B5 voor de elasticiteit van de nagel zodat deze beter kan gaan groeien.

Verpakking:
Sprayflacon 50 ml.

Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van:
1. Kalknagels
2. Rode en gevoelige huid over het gehele lichaam

Toepassing:
1. Laat de nagel zo dun mogelijk frezen bij uw pedicure
2. Laat uw pedicure zoveel mogelijk broze nagel weghalen
3. Spray uw nagels 2 maal daags in met de HFL Solutionspray
4. Behandel ook altijd goed uw schoenen met de HFL spray